Over ons

‘Onze missie is dat alle kinderen opgroeien in een veilige thuissituatie!’

Visie​

  • Voor kinderen, opvoeders en hun netwerk zijn wij een betrouwbare partner zijn om mee samen te werken, door daar te zijn waar de hulpvraag is (achter de voordeur) en doen wat écht nodig is;
  • Wij zijn een organisatie zijn die professionaliteit uitstraalt, met sterke inhoud en vloeiende processen;​
  • Wij zijn een organisatie waar ruimte is om te innoveren en mensen hun talenten mogen ontdekken en benutten;
  • Wij zijn toonaangevend zijn op het gebied van (specialistische) jeugdhulp en werkgeverschap.

 

Binnen de organisatie wordt er gewerkt vanuit vier kernwaarden/speerpunten:

  • Verbinding
  • Integrale aanpak
  • Kwaliteit
  • Outreachend werken.

 

Het mag best gezegd worden, kinderen opvoeden kan zwaar zijn. Zeker als ouders en kinderen elkaar minder goed begrijpen door verschillende factoren. Bij ProTalent bieden we begeleiding aan kinderen, jongeren en hun gezinnen met complexe hulpvragen. Samen met gezinsleden wordt er gekeken wat écht nodig is. De intensieve begeleiding is geschikt voor gezinnen die moeite hebben om aan het hoge tempo en alle eisen van onze samenleving te voldoen. Er wordt laagdrempelige begeleiding en ondersteuning geboden. ProTalent richt zich op gezond opgroeien, positief opvoeden en talentontwikkeling. Wij zijn er om te helpen en je opnieuw in je kracht te zetten. Onze uitgangspunten hierbij zijn: wat kun en wil je zelf doen, en waar hebben jullie hulp of ondersteuning bij nodig. De begeleiding vindt plaats daar waar én wanneer nodig is. Dus ook ’s avonds en in het weekend, thuis, op school of op een andere locatie.

Ook biedt ProTalent behandeling aan door één van onze GZ-psychologen. We vergroten de zelfredzaamheid van gezinnen met als doel meer kans te creëren op een evenwichtige en vertrouwde toekomst. ProTalent biedt zorg op maat die past bij de hulpvraag.

Heeft u een vraag?

Heb je na het lezen van onze site nog vragen, opmerkingen, ideeën en/of tips? Wij horen graag van je. Voor contact kan je bellen met ons of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.