Kind & Jongeren Coaching

Sommige kinderen en jongeren ondervinden problemen bij de dagelijkse structuur, sociale contacten en/of omgaan met autoriteit. Soms zijn er ook problemen thuis. Samen met het kind of de jongere maakt ProTalent een plan van aandacht. Daarin staan alle stappen die nodig zijn om in de toekomst beter om te gaan met de dagelijkse problemen. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen, opdrachten en spellen. De jongere bepaalt zelf het succes van de begeleiding: hij of zij moet er voor openstaan en het vooral zelf doen. Bij het proces werken wij zoveel mogelijk samen met de ouders en andere mensen uit het netwerk. Is het netwerk klein? ProTalent helpt bij het opbouwen van een netwerk.

Binnen de kind en jongeren coaching kan er gewerkt worden met het programma ‘Boksend Opvoeden‘.

Het kind of de jongere bepaalt zelf het succes van de begeleiding: hij of zij moet er voor openstaan en het vooral zelf doen. Bij het proces werken wij zoveel mogelijk samen met de ouders en andere mensen uit het netwerk. Onze aanpak is altijd maatwerk. We kijken wat een kind of jongere écht nodig heeft. Waar loopt hij of zij tegenaan? Welke vaardigheden en talenten kan hij of zij ontwikkelen? Samen zetten we de eerste stappen en bouwen de begeleiding steeds verder af. De begeleiding kan zowel thuis, op school of op een andere locatie plaatsvinden.

Heeft u een vraag?

Heb je na het lezen van onze site nog vragen, opmerkingen, ideeën en/of tips? Wij horen graag van je. Voor contact kan je bellen met ons of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.