Gezinsbegeleiding

Na de aanmelding, gaat ProTalent op zoek naar een vaste begeleider waar het gezin een klik mee heeft. Als dat gevoel goed zit, gaan we samen aan het werk! Vertrouwen is belangrijk in de ondersteuning van ProTalent. Samen met de begeleider wordt er een plan van aandacht opgesteld. Gezamenlijk wordt er aan deze doelen gewerkt. De begeleider zal rapporteren op deze doelen. Na een half jaar worden deze doelen geëvalueerd. Op de achtergrond is er één van de gedragswetenschappers van ProTalent actief betrokken. Het gezin zal in het proces ook kennismaken met de gedragswetenschapper zodat het duidelijk is voor het gezin wie er op de achtergrond betrokken is, aan kan sluiten bij gesprekken en inzage heeft in het dossier.

De gedragswetenschappers binnen ProTalent hebben een uitgebreide ’toolbox’ opgesteld waar alle begeleiders gebruik van mogen maken. Deze toolbox zit boordevol met werkvormen, interventies en methodieken om in te kunnen zetten binnen jullie gezin. Op deze manier proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten en de hulpverlening passend te maken.

Heeft u een vraag?

Heb je na het lezen van onze site nog vragen, opmerkingen, ideeën en/of tips? Wij horen graag van je. Voor contact kan je bellen met ons of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.