Gezinsbegeleiding

Het mag best gezegd worden: kinderen opvoeden kan zwaar zijn. Zeker als ouders en kinderen elkaar minder goed begrijpen door verschillende factoren. Dat kan tot veel strijd, gedragsproblemen en stress leiden. Soms komen gezinnen zelf niet meer uit zo’n negatieve spiraal.

Gezinnen hebben als hoeksteen van onze complexe samenleving een grote verantwoordelijkheid. Het combineren van opvoeding, huishouden, werk en maatschappelijk leven kost iedereen de nodige moeite. De ambulante gezinsbegeleiding van ProTalent heeft vooral een preventieve functie. Zeker in situaties waar structuur en/of een sociaal netwerk ontbreken of moeizaam in stand blijven. Daarnaast ondersteunt ProTalent bij praktische zaken, van huishouding tot papierwerk en financiën.

ProTalent kiest ervoor een vaste begeleider aan het gezin te koppelen waar het gezin een goede klik mee heeft. Als dat gevoel goed zit, gaan we samen aan het werk. Vertrouwen is belangrijk in de ondersteuning van ProTalent.

Heeft u een vraag?

Heb je na het lezen van onze site nog vragen, opmerkingen, ideeën en/of tips? Wij horen graag van je. Voor contact kan je bellen met ons of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.