Thuisbehandeling

Iedereen heeft wel eens problemen of klachten. Vaak verdwijnen die na verloop van tijd weer vanzelf, of je raakt ze kwijt in een gesprek met vrienden, buren of bekenden. Soms heb je echter problemen of klachten waar je maar niet van af kunt komen of waarmee je niet langer bij anderen wilt aankloppen. Dan kan het goed zijn om eens naar een psycholoog te gaan, omdat die er juist is voor het behandelen van zulke problemen en klachten.

Als ouder(s) zijnde ben je echter niet altijd in de mogelijkheid om buiten de deur bezoeken af te leggen. Misschien beschik je niet over passend vervoer of heeft de opvang geen plek op het gewenste tijdstip. Ook kan het zijn dat je misschien, juist vanwege psychische klachten, niet graag buiten komt. Of de wachtlijst bij de psycholoog buiten de deur, is gewoon erg lang.

ProTalent biedt laagdrempelige gesprekken met een psycholoog, gewoon thuis vanaf de bank. In de eigen vertrouwde omgeving. Naast de laagdrempelige gesprekken met één van onze psychologen is er ook de mogelijkheid om behandeling van ProTalent te ontvangen, zoals bijvoorbeeld EMDR. Een kennismakingsgesprek met de psycholoog is vrijblijvend. Tijdens de gesprekken wordt er gekeken naar wat jij, met jouw probleem, op dit moment nodig hebt om te herstellen en in de maatschappij weer te kunnen functioneren.

Heeft u een vraag?

Heb je na het lezen van onze site nog vragen, opmerkingen, ideeën en/of tips? Wij horen graag van je. Voor contact kan je bellen met ons of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.